Misija i vizija
Vaše povjerenje nam je najvažnije.
Dok razvijamo lijekove i ostale proizvode vodimo računa da oni do vaših domova stignu na vrijeme i doprinesu vašem zdravlju. Ta bliskost s ljudima i fokusiranost na njihovu dobrobit naša je osnovna misija. Kada ulažemo u sticanje novih znanja i vještina, to radimo i kako bismo otvorili nova radna mjesta i obezbijedili stabilnu budućnost zajednica u kojima poslujemo.

Vizija koja nas svakodnevno vodi inspirisana je vama. Želimo da svim pacijentima širom svijeta obezbijedimo pristup kvalitetnim lijekovima i neophodnim terapijama. Vaša zahvalnost i povjerenje vode nas u svim izazovima i osnažuju dok kombinujemo najinovativnije metode i višedecenijsko znanje, stručnost i iskustvo.

Poslovni uspjesi nam gode i svjesni smo da su ključni za budućnost našeg poslovanja, ali su nam od tehnologije, procesa i brojki mnogo važniji ljudi, korisnici naših proizvoda i njihovo povjerenje.

Naš zajednički cilj i koncept za koji se zalažemo je jedinstvenost na nivou cijele STADA grupe. Ponosni smo na ovu veliku porodicu i sa zadovoljstvom ispisujemo nova poglavlja njene istorije.
Vizija Hemofarma jeste da bude vodeća kompanija u domenu brige o zdravlju.
Velika STADA porodica kojoj pripadamo cjelokupan pristup poslovanju bazira na četiri ključne vrijednosti, koje ujedno određuju i naš korporativni identitet.
 • AGILITY - Agilni smo jer se brzo prilagođavamo promjenama, što je jedna od ključnih karakteristika uspješnih korporacija.
 • ENTREPRENEURSHIP - Preduzimljivi smo jer razvijamo nove ideje i inicijative, a na taj način podstičemo budući rast i vrijednost.
 • INTEGRITET - Krasi nas integritet i međusobno poštovanje. Otvoreno iskazujemo mišljenje i poštujemo jedni druge.
 • ONE STADA - postupamo u najboljem interesu kompanije, a ne samo svoje poslovne jedinice ili funkcije.
 • HEMOFARM d.o.o. Banja Luka
  Novakovići bb
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina

  tel. +387 51 331 650

  infobl@hemofarm.com

  Compliance Reporting Portal