Zahvalnica Hemofarmu na donaciji Domu zdravlja Banja Luka
03. jun 2021.
Direktorica JZU Dom zdravlja u Banjoj Luci doc. dr sci med. Nevena Todorović uručila je zahvalnicu kompaniji Hemofarm za vrijednu donaciju za vrijeme projekta za "Za tvoje dobro".

Za potrebe provođenja projekta besplatnih preventivnih pregleda za građane grada Banje Luke, kompanija Hemofarm je Domu zdravlja donirala savremeni portabilni ultrazvučni aparat vrijednosti od 36.270,00 KM. Ovim gestom kompanija Hemofarm je ponovo pokazala da posluje kao društveno odgovorna kompanija koja brine o potrebama lokalne zajednice i stanovništva grada Banja Luka. Ovaj ultrazvučni aparat je prenosiv i time je omogućeno da kroz projekat ultrazvučni pregledi budu dostupniji građanima i da se obavljaju na terenu izvan Odjeljenja radiološke i ultrazvučne dijagnostike.

Tokom projekta "Za tvoje dobro" pregledano je ukupno 1.645 građana i pruženo je 2.265 usluga. Od tog broja urađeno je ukupno 366 ultrazvučnih pregleda dojke, 1.452 ultrazvučna pregleda abdomena i 447 ultrazvučnih pregleda prostate.

"Odjeljenje radiološke dijagnostike naše ustanove je najveća organizaciona jedinica na primarnom nivou zdravstvene zaštite iz ove oblasti u Republici Srpskoj, kako po broju doktora – specijalista radiologije i viših radioloških tehničara, tako i po broju pacijenata koji koriste usluge ovog Odjeljenja", izjavila je Todorović.

Projekat "Za tvoje dobro" je trenutno zaustavljen zbog epidemiološke situacije, ali je u planu da se nastavi.
HEMOFARM d.o.o. Banja Luka
Novakovići bb
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

tel. +387 51 331 650

infobl@hemofarm.com

Compliance Reporting Portal